Ontmoet vrijgezellen op rendez-vous.be (2024)

Al lid ? Ik log me in

Gratis dagen? Speciale aanbiedingen Hier

Forums

Venez discuter sur nos forums, ouverts à tout le monde, membres ou pas !

forums bekijken

Ontmoetingen in de buurt

Ontmoet nieuwe mensen in de buurt die dezelfde interesses delen als u

Waarom u inschrijven?

  • Inschrijven is gemakkelijk en gratis
  • De nummer 1 in België
  • Geheimhouding van uw gegevens
  • Geen fake profielen

Vertrouwen

Rendez-Vous.be garandeert u een veilige ontmoetingsplaats dankzij onze moderatoren.
Zij houden een oogje in het zeil door foto’s, publieke berichten, mededelingen te valideren en direct te reageren indien er een probleem zou zijn.

Veiligheid

Wij verzekeren u uw persoonlijke gegevens (e-mail, telefoonnummer,...) te beschermen. U en alleen u beslist of u uw gegevens wilt delen met de andere leden.
Rendez- vous.be garandeert u eveneens een veilige online betaling dankzij onze samenwerking met Ingenico. U hoeft zich geen zorgen te maken en u neemt geen enkel risico!

Leader

Rendez-Vous.be, opgericht in 1997, is de eerste Belgische ontmoetingssite die dagelijks meer dan 40 000 vrijgezellen online samenbrengt in de drie regio’s: Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Bekijk de getuigenissen van de andere vrijgezellen en kom de liefde tegen op Rendez-Vous.be.

Maak kennis met je ware liefde op Rendez-Vous.be, de Belgische datingsite.

Afspraakjes zijn leuk, maar het is niet altijd leuk om in bars te zitten of naar feestjes te gaan met mensen die je niet kent. Waarom probeer je Rendez-Vous.be niet? Beantwoord een paar vragen over jezelf en wij brengen je in contact met compatibele singles bij jou in de buurt. Dan kun je praten met mensen die in je geïnteresseerd zijn voordat je het weet! Het vinden van blijvende liefde is makkelijker dan je denkt. Zeg vaarwel tegen onhandige eerste afspraakjes, zeg vaarwel tegen gadgets en vind de vriendin of het vriendje van je dromen. Vind vandaag nog de juiste persoon voor je en laat je nieuwe relatie stralen. Echt daten door je aan te melden bij een Rendez-Vous.be. Je kunt door profielen bladeren tot je iemand vindt in wie je echt geïnteresseerd bent. Want in deze tijd zijn mensen op zoek naar echte, hechte en tastbare relaties: echte vrienden, die je soms of vaak ziet, met wie je alle goede en slechte momenten deelt, van wie je houdt om wie ze zijn." Het vinden van de juiste persoon om je leven mee te delen kan een lang en moeilijk proces zijn. Rendez-vous.be biedt: serieuze relaties, jongen/meisje contacten en vriendschappelijke dating.

Wil je liefde vinden, een mooi liefdesverhaal beleven met een man of een vrouw die bij je past?

Rendez-vous.be is de datingsite die aan uw behoeften voldoet. Zoek degene die dezelfde affiniteiten heeft als jij. Vind gemakkelijk een partner, en kom snel in contact. Je bent maar een paar muisklikken verwijderd van een mooi liefdesverhaal en een nieuw liefdesleven. Dus, als u op zoek bent naar compatibiliteit en een goed humeur, rendez-vous.be verwelkomt u met plezier! Heb je je ooit afgevraagd wat de liefde van je leven nu doet? Zijn jullie elkaars zielsverwant? Beleef de romantiek van je dromen en ontmoet je zielsverwant. Wacht niet op het lot om de eerste stap te zetten. Je weet naar wie je op zoek bent. Ga hem of haar nu ontmoeten! Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of ben je op zoek naar de perfecte partner? Is het gewoon een vriendschap die je wilt? Vind de juiste persoon met Rendez-vous.be. Wij stellen u in staat om profielen te bekijken, te chatten en relaties te ontwikkelen die verder gaan dan een eenvoudige date. Je hebt toegang tot duizenden singles in België die zich bij ons hebben ingeschreven om de ware liefde te vinden, dus mis het niet! Registreer nu en maak uw profiel aan. Vergeet niet om ons te vertellen wie uw ideale partner is, zodat we uw profiel beter kunnen richten met Belgische singles die overeenkomen met uw wensen. Bekijk alle profielen en foto's van leden door berichten te sturen via ons beveiligde berichtensysteem dat uw identiteit en privacy beschermt. Bovendien, ons geotargeting systeem zal u toelaten om singles te ontmoeten op basis van hun locatie. Om een Rendez-vous.be-account aan te maken, moet u minstens 18 jaar oud en ongehuwd zijn. Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Versnel dan het proces met Rendez-vous.be, een platform dat je rechtstreeks in contact brengt met duizenden singles die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Of u nu in Vlaamse-Brabant bent, in Brussel, in Gent, in Mechelen, in Antwerpen of in Kortrijk of Leuven of Oostende, u zult de persoon ontmoeten met wie u een lange weg kunt gaan....

Een betrouwbare datingsite die nepprofielen blokkeert voor uw veiligheid

Rendez-vous.be is het toonaangevende dating platform in België waar je mensen kunt ontmoeten die perfect bij je passen. Wij bieden discrete en vertrouwelijke datingdiensten voor iedereen die online ware liefde, vrienden of romantiek wil vinden. Wij bieden een betrouwbare plek waar singles kunnen chatten, foto's kunnen delen en elkaar beter kunnen leren kennen.

Hoe gaat Rendez-Vous.be de strijd aan met nepprofielen?

We gaan natuurlijk niet al onze geheimpjes verklappen, maar .... Rendez-Vous.be is een site die speciaal is opgezet om de strijd aan te binden met nepprofielen en allerhande afpersers. Dit betekent dat u hier veiliger bent dan op andere sites die al deze controles niet doen. Eerst en vooral onderzoekt het Rendez-Vous.be-team alle nieuwe profielen die op de site worden aangemaakt en verwijdert het de profielen die duidelijk nep of verdacht zijn. De foto's worden eerst gecontroleerd, dan de beschrijvingen van de profielen en in geval van twijfel nemen wij contact met u op om informatie te vragen om uw identiteit als echt persoon te bevestigen en niet als oplichter. Vervolgens hebt u de beschikking over hulpmiddelen om oplichting te voorkomen: - met een zwarte lijst kunt u gebruikers blokkeren die u lastigvallen en hen rapporteren indien nodig; - met het privé-album kunt u foto's delen met geselecteerde gebruikers en zo beter controleren wie uw foto's ziet; - met anoniem browsen kunt u incognito browsen en zo voorkomen dat u gezien wordt door leden die u gratis willen benaderen; - met de knop "rapporteren" kunt u elk lid rapporteren dat zich verdacht gedraagt

Wettelijke informatie - Betaling / Abonnement - Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Ontmoet vrijgezellen op rendez-vous.be (2024)
Top Articles
All Obituaries | Davis-Watkins Funeral Homes & Crematory | Fort Walton Beach FL funeral home and cremation Crestview FL funeral home and cremation DeFuniak Springs FL funeral home and cremation Family Funeral Home Emerald Coast Funeral Home Ft Walton Beac
Weber Elektrogrill Q 1400, Dark Grey günstig kaufen - Weber-Grillen.de
The Blackening Showtimes Near Century Aurora And Xd
How To Fix Epson Printer Error Code 0x9e
Where are the Best Boxing Gyms in the UK? - JD Sports
Kansas City Kansas Public Schools Educational Audiology Externship in Kansas City, KS for KCK public Schools
Angela Babicz Leak
Body Rubs Austin Texas
Craigslist Portales
Practical Magic 123Movies
Plus Portals Stscg
Horned Stone Skull Cozy Grove
Nier Automata Chapter Select Unlock
A Guide to Common New England Home Styles
Mary Kay Lipstick Conversion Chart PDF Form - FormsPal
Straight Talk Phones With 7 Inch Screen
Best Forensic Pathology Careers + Salary Outlook | HealthGrad
Caledonia - a simple love song to Scotland
Beverage Lyons Funeral Home Obituaries
Quest: Broken Home | Sal's Realm of RuneScape
Food Universe Near Me Circular
Is Windbound Multiplayer
All Breed Database
Gotcha Rva 2022
Idle Skilling Ascension
Ou Football Brainiacs
Firefly Festival Logan Iowa
Lcsc Skyward
Till The End Of The Moon Ep 13 Eng Sub
Stouffville Tribune (Stouffville, ON), March 27, 1947, p. 1
Craigslist Free Puppy
Puretalkusa.com/Amac
All Things Algebra Unit 3 Homework 2 Answer Key
The Legacy 3: The Tree of Might – Walkthrough
How to Play the G Chord on Guitar: A Comprehensive Guide - Breakthrough Guitar | Online Guitar Lessons
Miracle Shoes Ff6
San Bernardino Pick A Part Inventory
2 Pm Cdt
Three V Plymouth
Despacito Justin Bieber Lyrics
Doublelist Paducah Ky
Parent Portal Pat Med
Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
Ferhnvi
Jammiah Broomfield Ig
Unblocked Games - Gun Mayhem
Star Sessions Snapcamz
Craigslist Pets Charleston Wv
Is Chanel West Coast Pregnant Due Date
Doelpuntenteller Robert Mühren eindigt op 38: "Afsluiten in stijl toch?"
The Hardest Quests in Old School RuneScape (Ranked) – FandomSpot
Noaa Duluth Mn
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6456

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.